OPEN EDUCATIONAL RESOURCES

UPA PERPUSTAKAAN UNEJ | NPP. 3509212D1000001

  • Home
  • Admin
  • Select Language :
    Arabic Bengali Brazilian Portuguese English Espanol German Indonesian Japanese Malay Persian Russian Thai Turkish Urdu

Search by :

ALL Author Subject ISBN/ISSN Advanced Search

Last search:

{{tmpObj[k].text}}
Image of Quality and innovation in food chains; Lessons and insights from Africa
Bookmark Share

Text

Quality and innovation in food chains; Lessons and insights from Africa

Bijman, Jos - Personal Name; Bitzer, Verena - Personal Name;

Meningkatkan kualitas produk telah menjadi hal yang penting bagi rantai makanan di negara-negara berkembang. Kualitas dan inovasi dalam rantai makanan: pelajaran dari Afrika menyajikan serangkaian studi kasus tentang peningkatan kualitas makanan dan inovasi dalam rantai makanan Afrika, dengan kasus dari Afrika Selatan, Ethiopia, Benin, Uganda, dan Senegal. Buku ini didasarkan pada proyek penelitian kolaboratif interdisipliner. Pendekatan interdisipliner mengarah pada pemahaman yang lebih baik tentang peluang dan kendala untuk peningkatan kualitas, dan membantu aktor publik dan swasta dalam memanfaatkan peluang dan menghapus kendala. Publikasi ini menunjukkan bagaimana perspektif co-innovation dapat dikembangkan dan diterapkan. Co-innovation mencakup kombinasi perubahan teknis, organisasi, dan kelembagaan, keterlibatan berbagai aktor rantai, dan pengenalan inovasi pelengkap di berbagai tingkat rantai makanan. Kualitas dan inovasi dalam rantai makanan: pelajaran dari Afrika adalah bacaan yang sangat penting bagi siapa saja yang terlibat dalam mempelajari, mendukung, dan menerapkan peningkatan kualitas serta inovasi dalam rantai makanan.


Availability

No copy data

Detail Information
Series Title
-
Call Number
338.19 BIJ q
Publisher
Leiden, Belanda : Brill., 2016
Collation
online resource (, p.)
Language
English
ISBN/ISSN
9789086868254
Classification
338.19
Content Type
text
Media Type
computer
Carrier Type
online resource
Edition
-
Subject(s)
Industri dan Rantai Pasok Makanan
Specific Detail Info
-
Statement of Responsibility
Jos Bijman and Verena Bitzer
Other Information
Cataloger
Erwin Hendarto
Source
https://brill.com/view/title/68719
Validator
Erwin
Digital Object Identifier (DOI)
-
Journal Volume
-
Journal Issue
-
Subtitle
-
Parallel Title
-
Other version/related

No other version available

File Attachment
  • Quality and innovation in food chains; Lessons and insights from Africa
Comments

You must be logged in to post a comment

OPEN EDUCATIONAL RESOURCES

Search

start it by typing one or more keywords for title, author or subject


Select the topic you are interested in
  • Computer Science, Information & General Works
  • Philosophy & Psychology
  • Religion
  • Social Sciences
  • Language
  • Pure Science
  • Applied Sciences
  • Art & Recreation
  • Literature
  • History & Geography
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Advanced Search
Where do you want to share?